• Rozpis sezóny
  • Výsledky
  • Tabulky
  • Fotogalerie
  • Kontakty
  • Odkazy
  •  
    A - tým B - tým Dorost Žáci Přípravka Články Napište nám
    Informace pro rodiče dětí z přípravky (31. 5. 2010)



    Pro ty rodiče, kteří se nemohli zúčastnit schůzky s trenéry 31. května, ale i pro ty, kdo na setkání byli a chtějí si vše připomenout, přinášíme shrnutí informací.

    1) Poslední mistrák hrajeme ve čtvrtek místo tréninku s Klánovicemi. Hrajeme o celkové 3. místo a dosáhneme ho, jen když vyhrajeme. Sraz v 17:20.

    2) Sraz na sobotní turnaj Pohár Ivana Haška je v 9:00 na starém (hasičském) hřišti, tam budou stany, v nichž se budeme převlékat. Hrajeme ve skupině se Spartou a Nymburkem, ve druhé skupině je Dukla, Bohemka a McDonald´s. Vstup rodičů na hřiště je jen po zaplacení vstupenky 50 kč, která platí i na odpolední akci Ciao Italia 1990 - Lipence 2010 (o akci více zde) a večerní koncert skupiny Hamleti (Háma, Gondík, Marzuki, Wehrenberg).

    3) V sobotu 19. června hrajeme turnaj na Zbraslavi. Sraz a ostatní informace dám vědět později, ještě je nevím.

    4) Ve čtvrtek 24. června se rozloučíme se sezónou. Od 17:30 hodin bychom si udělali exhibiční utkání přípravky proti maminkám (účast dobrovolně povinná - minulá akce zde). Poté si rozděláme oheň a upečeme buřty, rozdáme nějaká ocenění a zakončíme úspěšný rok 2009/10. Trénovat na novou sezónu začneme v srpnu.

    5) Od nové sezóny budeme hrát ve dvou týmech. Ročníky 2000 a 2001 budou starší přípravka, ročníky 2002 a více budou mladší přípravka. Zkušenější kluci ročníku 2002 nebo dokonce 2003 budou zváni na jednotlivé zápasy starších kluků podle potřeby.

    Kádr starší přípravky bude tento: Ondra Pavel, Lukáš Navara, David Král, Tomáš Krycner, Fanda Pírek, Bertík Slížek, Míša šlachta, Tomáš Kábele, Tomík Netolický, Vojta Petruk, Dan Kobranov, Jonáš Kulveit, Ondra Šmejc, Adam Boháček. Doplňovat ho budou nejčastěji ti z mladších, kdo už mají zkušenosti z mistráků, tedy Vojtové Doubek a Zítek, Kuba Ondruška, Tedík Nauš, Marek Vodička a Matěj Müller. Trenéři Jaroslav Kábele a Josef Netolický.

    Kádr mladší přípravky: Vojta Doubek, Vojta Zítek, Kuba Ondruška, Dino Dražan, Lukáš Kadlec, Matěj Müller, Marek Vodička, Tedík Nauš, Míša Kaplan, Martin Halgaš a několik mladších kluků od trenérů Michala Špačka, Jardy Karbana a Petra Havla.

    6) K dispozici budou nové teplákové soupravy se znakem a nápisem Lipence, abychom měli jednotný úbor, když někam přijedeme. Prvních 19 kusů bude hotovo už ve čtvrtek na mistrák nebo v sobotu na turnaj. Cena za jednu soupravu, která je dotována jedním ze sponzorů našeho klubu, je 300 Kč.

    7) Jako každý rok pojedem i letos na soustředění do Lučkovic nedaleko Blatné. Odjezd je 21. srpna cca v 9:30 hodin, návrat o týden později. Starší přípravka hraje hned po návratu v neděli 29. srpna turnaj v Kunraticích. O soustředění vydám ještě jeden speciální článek. Nyní jen stručně: záloha činí 500 Kč a lze ji platit do konce června u trenérů. Celková cena bude přibližně 2200 Kč. Hradí se z ní pobyt a strava v místě, diplomy, odměny, případné návštěvy atrakcí v okolí, doprava na místa přátelských zápasů.

    Kdo má ještě nějaký dotaz, napište na mail jaroslav.kabele@idnes.cz.
    (jkl)